Mikä ihmeen Tarjousproffa?

Tarjousproffa etsii ja tuo parhaat tarjoukset monilta eri toimialoilta ja kauppiailta yhteen paikkaan sinua varten. Vastaa tarjouskyselyn kysymyksiin mielenkiinnon kohteistasi sekä mahdollisista tulevista hankinnoistasi ja löydä sinua kiinnostavat tarjoukset, kauppiaat sekä palveluntarjoajat, joilta haluat lisätietoja tai suoran yhteydenoton kuten sähköpostia, puhelinsoiton tai sms-viestin. Kirsikkana kakun päälle, tarjousproffa on tuonut mukaan myös arvonnan josta voit voittaa upean palkinnon vain tarjouksia selaamalla. Toki olemme varmoja myös siitä, että vaikka ei arpaonni suosisikaan, löydät jokaisella kerralla paljon kiinnostavia ja rahanarvoisia etuja sekä tarjouksia. Valitse niin monta tarjousta kuin haluat ilman sitoutumista tai ostopakkoa ja tee ostopäätöksesi kuin sinulle parhaiten sopii.

Tarjousproffan tarjouskysely

Tarjousproffan tarjouskysely on käyttäjäystävällinen ja nopea kysely, jossa voit valita omia kiinnostuksen kohteitasi monilta eri toimialoilta kätevästi yksi toisensa jälkeen. Kysely toimii siten, että ilmoittaessasi kiinnostuksesi kohteita, saat tarjouksia sekä jatkokysymyksiä juuri sinua kiinnostavista aiheista, tuotteista ja palveluista. Valitse itsellesi ajankohtaiset ja sinua kiinnostavat tarjoukset ja saat lisätietoja suoraan kauppiailta. Selatessasi tarjouksia et sitoudu mihinkään eikä kilpailuun osallistumiseen liity minkäänlaista ostopakkoa. Voit siis hyvin miettiä rauhassa ja tehdä ostopäätöksesi myöhemminkin, silloin kun sinua kiinnostavin tarjous on löytynyt!

Palkinnot

Osallistuessasi Tarjousproffan tarjouskyselyyn, olet samalla mukana upeiden palkintojen arvonnassa ilman sitoutumista tai ostopakkoa! Kampanjan tarkkoihin käyttöehtoinin voit tutustua kilpailun järjestäjän sivuilla. Toivotamme onnea parhaiden ja sinua kiinnostavien tarjousten löytämiseen sekä arpaonnea palkinnon voittamiseen!